fbpx
 x 

Info-Πληροφοριες

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 

  • Το κατάστημα Παιδική Χαρά (Διεύθυνση: Χατζοπούλου 27 (ΠΛ.Πάρκου) 35100 Λαμία Τηλ:2231037766 Fax: 2231031279) και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.besttoys.gr χαρίζουν --- δώρα της ---- ώς προσφορά γνωριμίας, εκ του οποίου δύο (---) τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.besttoys.gr  θα κερδίσουν απο ένα δώρο ο καθένας, ανάλογα με την επιλογή που έχουν κάνει, με την συμπλήρωση της ανάλογης φόρμας (Δείτε εδώ).
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Επιχείρηση και στο www.besttoys.gr.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κάνουν Like* στη ιστοσελίδα του Facebook ή να συμπληρώσουν την ανάλογη φόρμα για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και να επιλέξουν ποιό δώρο θα ήθελαν να κερδίσουν ματά απο κλήρωση. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Ο διαγωνισμός λήγει την --- στις 8 το βράδυ ---. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
  • Η αποστολή των δώρων ακτώς του Ν. Φθιώτιδας επιβαρύνεται στον παραλήπτη του δώρου.
  • Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Επιχείρησης το ---, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org , με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της επιχείρησης. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 2 νικητές και 2 αναπληρωματικοί νικητές.
  • Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν  με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει ή με προσωπικό μήνυμα στο  (inbox) του facebook. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου τους. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της επιχείρησης να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά τρία 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  • Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το κατάστημα Παιδική Χαρά Λαμίας διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
  • Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

Σας ευχριστούμε, σε περίπτωση κάποιας απορίας σχετικά με τον διαγωνισμό, μη διστάσετε να επικοινωνίσετε μαζί μας.

Κατάστημα: Παιδική χαρά
Διεύθυνση: Χατζοπούλου 27
(ΠΛ.Πάρκου) 35100 Λαμία
Τηλ: 2231037766
Fax: 2231031279
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υποστήριξη: 24/7 (by email)

Τηλ: 2231031279
Email: info@besttoys.gr

elta courierΑποστολή & Αντικαταβολή με την ΕΛΤΑ Courier

Αναζήτηση Αποστολής